KRACHT on Tour Zeeland!

 Op woensdag 12 oktober vond de Zeeuwse editie van Kracht on Tour plaats. De bijeenkomst in wijkgebouw de Spinne in Goes werd een combinatie van workshops, muziek en inspirerende sprekers en is bedoeld voor vrouwen die hun talenten willen ontdekken, benutten en verzilveren om zo een sterkere positie in de maatschappij in te nemen. Daarnaast werden binnen Kracht on Tour concrete afspraken gemaakt over het verbeteren van de positie van vrouwen in de regio.

 

Wanneer? 12 oktober / 12.30uur

Waar? Wijkcentrum de Spinne, Joseph Lunslaan 7, Goes

KRACHT on Tour Zeeland werd georganiseerd door het Zeeuws Vrouwenplatform

 

Wie organiseren KRACHT on Tour Goes? 

We zijn met dit project begonnen in de slipstream van DNT, De nieuwe Toekomst, een project waarin coaches vrouwen naar de arbeidsmarkt begeleiden.

Margot is bestuurslid bij het Zeeuws Vrouwen Platform. DNT is vanuit dit bestuur geïnitieerd. Anita is event-organisator. We kwamen er achter dat dat er in Zeeland ook veel vrouwen financieel afhankelijk zijn en in een achterstandspositie zitten. Zo kwamen we op het project Kracht on Tour. Via de arbeidsmarkt regio Zeeland hebben we de aanvraag in gediend. En nu we er mee bezig zijn, worden we steeds enthousiaster voor dit project! Wat een goed initiatief vanuit het Ministerie en de reacties die we op ons initiatieven krijgen zijn erg betrokken. Niet alleen qua deals, ook mensen diemet ideeën komen voor het evenement die mee willen doen en denken.

Op 15 september hebben we dan de ondertekening van de Solutions salon en op 12 oktober is ons evenement in de Spinne te Goes. Minister Bussemaker komt, er zijn 12 workshops waar de vrouwen uit kunnen kiezen, de kledingbank is er met een rek met sollicitatie-kleding. Er zijn optredens, columns en presentaties. Het belooft een leuke , afwisselende middag te worden. Vervoer naar Goes is gratis. Aanmelden kan hier.

We zijn zo enthousiast dat we ook een terugkom-moment willen organiseren in 2017 om te kijken wat er van de deals is geworden. Hoe en wat en wanneer, dat hoor je nog!

Anita & Margot

 

 

 

Voor meer informatie neem contact op met:

Margot Verhaagen
info@margotverhaagen.nl
+31615065657

Anita van Oostrom
anita.oostrom@gmail.com
+31621292041

Schermafbeelding 2016-08-19 om 12.48.59.png